Pas verschenen

€ 6,99
Glamour en glory van een stewardess@work - E-book

De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (Zachte kaft, ISBN 9789492504005):Belevenissen en ervaringen van een stewardess die zicht geven op het leven van een stewardess@work.'Een hordeloop over uitgehangen benen van mensen die al te lang opgesloten hebben gezeten. Discuswerpen met plateau’s en een eindspurt snelwandelen om te controleren of iedereen vast zit. Nahijgend op mijn stoel, onder de volle aandacht van mij aanstarende passagiers mijn zweetdruppels wegvegend, geniet ik na van deze wedloop tegen de tijd. Als de passagiers zijn uitgestapt overzien we het slagveld met de arena vol lege glazen, halfvolle plateaus onder stoelen, kinderzwemvestjes, vergeten speelgoed en een knuffel. Die brengen we na. Op een holletje.' Afrikaanse avonturen, bomvolle beautycases en coole crewborrels. Het ABC van een stewardess. Koffers vol verhalen over liefde, vriendschap, het werk en de passagier openen zich. Evenals de containers, trolleys, hotelkamers en vliegtuigdeuren. Stap voor even in het bijzondere leven vol Glamour en glory van een stewardess@work. Geeri Bakker is naast assistent purser onder andere columnist en auteur van de kinderboekenserie Mette meets the world. www.mettemeetstheworld.nl Volg deze stewardess op Facebook stewardess at work.

€ 15,00
Overboord

Toen Henry Preston Standish hals over kop in de Stille Oceaan viel kwam de zon net op aan de oostelijke horizon.'Toen Henry Preston Standish hals over kop in de Stille Oceaan viel kwam de zon net op aan de oostelijke horizon.' Deze laconieke openingszin markeert een niet-alledaagse gebeurtenis in het leven van Henry Standish, een door en door saaie, brave, ouderwets-degelijke effectenmakelaar met een knappe en liefhebbende vrouw, twee gezonde kinderen en een ruim appartement aan Central Park, New York - een man die eigenlijk niets te wensen over heeft. Of toch? 
Hij besluit de sleur te doorbreken en boekt een cruise naar Hawaï... 'A hair rasing little tour de force' (Time Magazine). Parel van een novelle uit de eregalerij van verloren of onontdekt gebleven meesterwerken van Stichting Auteursdomein.

€ 9,50
De vrouw in het vogelhuis - E-book

Fraai portret van een vrijheidslievende vrouw (Lily Dumont) vormt epiloog bij romancyclus 'De familie Dumont' over een Nijmeegse fabrikantenfamilie. Zelfstandig te lezen.

€ 11,00
Overboord - E-book

'Toen Henry Preston Standish hals over kop in de Stille Oceaan viel kwam de zon net op aan de oostelijke horizon.' Deze laconieke openingszin markeert een niet-alledaagse gebeurtenis in het leven van Henry Standish, een door en door saaie, brave, ouderwets-degelijke effectenmakelaar met een knappe en liefhebbende vrouw, twee gezonde kinderen en een ruim appartement aan Central Park, New York - een man die eigenlijk niets te wensen over heeft. Of toch? 
Hij besluit de sleur te doorbreken en boekt een cruise naar Hawaï.. 'A hair rasing little tour de force' (Time Magazine). Parel van een novelle uit de eregalerij van verloren of onontdekt gebleven meesterwerken van Stichting Auteursdomein.

€ 15,50
Wandelen in Lille

Deze gids laat je in drie uitgebreide wandelingen kennismaken met deze bijzondere Noord-Franse stad, die zuinig is op zijn culturele erfgoed en prachtig werd gerestaureerd.Franse stad met een Vlaams tintje Deze gids biedt drie wandelingen door Lille, een leuke stad met die unieke Franse sfeer. Ooit maakte de stad deel uit van Vlaanderen. Het was een welvarende handelsstad in de middeleeuwen, een vestingstad tijdens Lodewijk XIV en een industriestad in de 19de en 20ste eeuw. Lille onderging in het begin van deze eeuw een metamorfose en ontpopte zich als een kunst- en winkelstad maar het prachtige oude centrum bleef behouden. Rond het TGV-station Lille Europe verrees de door Rem Koolhaas ontworpen zakenwijk Euralille. In deze gids worden ook het naburige Roubaix, Villeneuve d’Asq en het Louvre in Lens beschreven. Deze Odyssee wandelgids biedt: • Uitnodigende beschrijving van bezienswaardigheden • Duidelijke wandelkaarten en sprekende kleurenfoto’s • Relevante informatie over geschiedenis en cultuur • Tips voor horeca